Naturværkstedet SAABU


1. Hvordan bruger jeres borger naturen herude?
Borgerne gør ikke den stor brug af naturen. Gennem vores aktivitet vil vi få borgerne ud i naturen og gøre brug af den. Gennem vores gåtur

2. Vælger jeres borger at på egen hånd at benytte naturen?
Mange af borgerne gør svagt brug af naturen på egen hånd. De vælger heller inde kultur frem for ude kultur.

3. Hvis jeres borger så bruger naturen hvordan bruger de den så?
Naturen bliver alligevel brugt af en gruppe borger. Da nogle af dem har pligten at passe på dyrene. Og dagligt giver dyrene mad og vand.

4. Opfordre i jeres borger til at benytte naturen?
Borgerne bliver opfodret til at bruge naturen. Det mere den unge borgergruppe der bliver opfodret til at gøre brug af naturen. Den ældre borgergruppe vælger heller inde kultur hvor de beskæftigelser sig med indendørs aktiviteter.

5. - Har i daglig aktiviteter udenfor?
Mange af aktiviteterne forgår udenfor. Så ja der er daglig aktiviteter udenfor. Såsom at fodre hestene, høns, geder, og marsvin. Som skal gøres dagligt


6.  Hvilke borger bruger jeres natur mindst?
Den borgergruppe, som bruger naturen mindst, er vores ældregruppe, da de vælger at vil være indenfor og lave indendørs aktiviteter. Der det er en udfordring for nogle af dem at gå i udendørs.

7. Hvad tror i grunden er til at borgerne bruger naturen som de gør?
Den ældre borgergruppe fortrækker helst at være indenfor. Og lave aktiviteter såsom perler og sidde og smakke med hinanden og have deres ro og hygge. Den yngre borgergrupper er meget glad for at sidde ved computeren.

8. Hvad med belønnings system hvordan det kunne virke?
Vi har i fællesskab i vores gruppe og med personalet i Saabu søndervang drøftet at vi uddeler diplom til dem der deltager. Da det er meget populært bland borgerne.




Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

praksisafprøvning 3 opgave 1

Aktivitet med Louiseskolen

Dyreholdsopgave - opgave A